به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه و احیا، شهاب طلایی، مدیر عامل صندوق توسعه و احیا، علی خوئینی، مدیر کل دفتر نظارت و توسه طرحهای روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مهیار نورعلی، معاون امور دهیاریهای وزارت کشور و اشکان جعفر کریمی، مدیر کل هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی وزارت کشور در این جلسه حضور داشتند.
این جلسه در راستای سیاستهای توسعه اقتصادی، بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای محلی، ایجاد هم افزایی و تعامل بین دستگاههای مربوطه، تعریف کاربری جدید برای بناهای تاریخی در استای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستائی تشکیل شد.
مدیر عامل صندوق توسعه و احیا در ابتدای این جلسه ضمن بیان نقش موثر روستاها در چرخه اقتصاد کشور با تولیدات کشاورزی و صنایع دستی گفت: احیای روستاها، احیای اقتصاد کشاورزی و فرهنگ است و یکی از معیارهای مهم در احیای بافت روستا و فرهنگ روستایی، مرمت و بازسازی بناهای تاریخی است.
طلایی ادامه داد: میراث فرهنگی روستایی بیان کننده پیشینه تاریخی تمدن و فرهنگ روستایی هر کشوری است که شکل گیری آن در طی سالیان متمادی تحقق یافته و احیا و بازسازی بناهای تاریخی در روستا، موجب احساس هویت، ایجاد تعلق، اشتغال، جذب گردشگر و درنتیجه، رشد اقتصادی و زندگی پایدار روستایی خواهد شد.
او در انتها با اشاره به تفاهمنامه چهارجانبهای که میان صندوق توسعه و احیا، معاونت امور دهیاریهای وزارت کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در خردادماه ۱۳۹۹ امضا گردید افزود: این تفاهمنامه تا سال ۱۴۰۴ به قوت خود باقی است و امیدواریم پس از این جلسه، گام موثری در راستای احیا بناهای تاریخی روستایی و اشتغال در آن مناطق برداشته شود.
نوشته همکاری صندوق توسعه و احیا و وزارت کشور در احیای بناهای تاریخی اولین بار در پایگاه اطلاع رسانی صابتا|اخبار بناهای تاریخی. پدیدار شد.
بدون دیدگاه