«شهاب طلایی شکری» در نشست با «مهدی مظهری» مدیرعامل سازمان ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران که صبح امروز در عمارت مسعودیه برگزار شد، با تبریک روز جهانی صنایع دستی به فعالان این حوزه، اظهار کرد: صندوق توسعه و احیاء نسبت به صنایع دستی و فرش دستباف وظیفه قانونی دارد و رویکرد این نهاد در این مقوله ارزش افزایی درآمدزایی از زنجیره صنایع دستی است.
وی با اشاره به این که توسعه بسترهای تجارت و صادرات و تقویت کیفیت صنایع دستی و فرش دستباف برای تولید محصول با حجم عمده و همچنین مسائل دیگردر حوزه صنایع دستی در دستور کار ماست، تصریح کرد: هویت بخشیدن به آثار تولید شده که برخاسته از دستان هنرمند زنان و مردان این مرز و بوم است و به پا خاسته از هویت و فرهنگ ملی ماست، یکی از بسترهای موثر در ارزش گذاری صنایع دستی به شمار میرود.
وی با تاکید بر این که شناسنامه دار کردن صنایع دستی علاوه بر هویت یابی و حفظ ارزش گذاری آثار، نسبت به حفظ مالکیت معنوی و حقوق مادی و معنوی تولیدکننده و هنرمند موثر است، گفت: امیدوار هستیم که این نشست منتج به انعقاد تفاهمنامه با سازمان ملی شماره گذاری کالا و خدمات شود و صندوق توسعه و احیاء بتواند با استفاده از این ظرفیت، برای ساماندهی همه رشتههای صنایع دستی برنامه ریزی کند.
طلایی شکری تسهیل امور مردم را یکی از نتایج این هویت بخشی دانست و گفت: خوشبختانه با رویکردی که سازمان ملی شماره گذاری کالا و خدمات ارائه کرده است میتوانیم ظرفیت های گسترده این نهاد را در پیشبرد اهداف عالی صندوق در حوزه صنایع دستی به کار ببندیم و از موازی کاری نهادهای متعدد نیز جلوگیری کنیم.
انتهای پیام
نوشته فعالان صنایع دستی جهادگران عرصه اقتصادفرهنگ هستند/ شناسنامه دار کردن آثار صنایع دستی با رویکرد حمایتی در اولویت است اولین بار در پایگاه اطلاع رسانی صابتا|اخبار بناهای تاریخی. پدیدار شد.
بدون دیدگاه