مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء در دیدار با معاون صنایع دستی وزیر، با بیان این که صندوق توسعه و احیا میتواند به عنوان مسئول پیگیری و بسترسازی قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی مطرح شود، گفت: صندوق توسعه و احیا ظرفیت و اختیار لازم برای درامدزایی از حوزه صنایع دستی را دارد.
«شهاب طلایی» با بیان این که صنایع دستی در صندوق توسعه و احیا مغفول مانده است، گفت: در حالی با زحمات زیادی، حوزه صنایع دستی و فرش به مسئولیت های صندوق احیاء اضافه شده که همچنان صندوق احیاء شناخته میشود و فعالیتهای آن را محدود به مرمت و احیای بناهای تاریخی میدانند.
وی با بیان این که ظرفیت اساسنامه صندوق توسعه و احیاء برای توسعه صنایع دستی ظرفیتی قابل تامل است، گفت: صندوق توسعه و احیاء ظرفیت بسیار گسترده ای با توجه به بناهای تاریخی وزیرساخت های موجود در حوزه صنایع دستی دارد و این ظرفیت را میتوان در راستای توسعه و گسترش صنایع دستی به کار بست.
وی با بیان این که ظرفیت بناهای تاریخی موجود میتواند در حوزه صنایع دستی بالفعل شود، تاکید کرد: با توجه به متراژ بنا و کاربری مشخص شده ظرفیتهایی را برای توسعه و ترویج صنایع دستی ایجاد میکنیم.
مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء با بیان این که صندوق توسعه و احیا میتواند به عنوان مسئول پیگیری و بسترسازی قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی مطرح شود، گفت: صندوق توسعه و احیا ظرفیت و اختیار لازم برای درامدزایی از حوزه صنایع دستی را دارد و میتواند درامدهای حاصل از فعالیت های صنایع دستی را برای این موضوع با هماهنگی معاونت صنایع دستی هزینه کند.
طلایی در پایان تاکید کرد: صندوق توسعه و احیاء همراه و همگام با معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی در حوزه سیاست گذاری و اقدامات خواهد بود.
انتهای پیام
نوشته صندوق توسعه و احیاء میتواند بسترساز قانون حمایت ازهنرمندان صنایع دستی شود اولین بار در پایگاه اطلاع رسانی صابتا|اخبار بناهای تاریخی. پدیدار شد.
بدون دیدگاه