به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه و احیا، شهاب طلایی، سهشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ در حاشیه بازدید از هفدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته، در مصاحبه با شبکه اینترنتی میراث گفت: صندوق توسعه و احیا، در خدمت توسعه زیرساختهای گردشگری است، ما بناهای و محوطههای تاریخی در حال فرسایش را با مرمت و احیا، به زیرساختهای گردشگری اضافه میکنیم.
طلایی ادامه داد: مجموعه دستگاههای دولتی حدودا ۴۰۰۰ بنا دارند و هیچ دستگاهی نمیتواند بناها را بفروشد. طرح مولدسازی و اصل ۴۴ و طرحهای مشابه آن نیز، شامل بناهای تاریخی دولتی نمیشود.
او افزود: صندوق توسعه و احیا، تاسیس شده است تا با جذب مشارکت بخش خصوصی، این بناها که تا دیروز یک مخروبه بوده، مرمت و احیا شود.
مدیر عامل صندوق توسعه به عملکرد این صندوق اشاره کرد و اضافه کرد: احیای بناهای تاریخی، باعث جریانسازی و ایجاد موج احیا در مجموعه بافتهای تاریخی شهرهای تاریخی میشود.
این مقام مسئول وزرات میراث فرهنگی خاطر نشان کرد: ۱۹۲ شهر در کشور دارای بافت تاریخی مصوب هستند، عملکرد صندوق توسعه و احیا باعث میشود این بافتها به مرکز آسیبها و معضلات شهری تبدیل نشود و جریان زندگی در آن زنده شود.
او به سابقه تمدنی ایران اشاره کرد و ادامه داد: گردشگران خارجی، ایران را به عنوان کشور فرهنگی میشناسند و احیای بناهای تاریخی در کنار توسعه سایر زیرساختهای مدرن هتلداری، میتواند جاذبه فرهنگی ارزشمندی برای کشور ایجاد کند.
طلایی در انتهای این مصاحبه تصریح کرد: امروز شاهدیم که بناهای احیا شده، با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شده است و سرمایهگذاران نیز علاقه زیادی به مشارکت در مرمت و احیای این بناها پیدا کردهاند.
نوشته تقویت زیرساختهای گردشگری با احیای بناهای تاریخی اولین بار در پایگاه اطلاع رسانی صابتا|اخبار بناهای تاریخی. پدیدار شد.
بدون دیدگاه