جشنواره خانه‌های بوم‌گردی ایران در شهرستان فردوس

این فعالان گردشگری که برای رویداد ملی خانه‌های بومگردی ایران به این شهرستان سفر کردند علاوه بر آشنایی با سنت‌های استان در جشنواره‌ی انار و زعفران، از جاذبه‌هایی همچون قنات بلده و شهر تاریخی تون نیز بازدید کردند. صندوق توسعه و احیا در کنار اداه‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان جنوبی حامی این رویداد بود.
عباس مهدوی مدیر روابط عمومی صندوق توسعه و احیا در حاشیه این رویداد در گفت‌و گو با خبرنگاران گفت: بوم گردی، گردشگردی و ظرفیت‌های کشاورزی حلقه‌های جدایی ناپذیر در جذب گردشگر، سرمایه‌گذار و رشد اقتصادی است.
مهدوی ضمن حضور در همایش ملی خانه‌های بومگردی ایران به میزبانی شهرستان فردوس، بیان کرد: اکثر چهره‌های حاضر در این همایش صاحبان خانه‌های بومگردی مطرح کشور هستند.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران با بیان اینکه همایش بومگردی‌ها اتفاق بزرگی برای بهره‌مندی از موقعیت تبادل تجربیات است و باید از این فرصت استفاده کرد، افزود: باتوجه به ظرفیت‌های موجود خراسان جنوبی می‌تواند پیشتاز حوزه‌ی بومگردی‌ها در کشور باشد.
او، با بیان اینکه خراسان جنوبی ظرفیت پیشتاز شدن در حوزه مزارع گردشگری را دارد و باید مورد توجه مردم و مسئولان واقع شود، تصریح کرد: خیلی از هم‌وطنان فکر می‌کنند خراسان جنوبی صرفا یک استان کویری با آب و هوای خشک است.
مهدوی، با بیان اینکه معرفی منطقه‌ای با پوشش طبیعی بکر همچون باغستان به فعالان گردشگری آن‌ها را هم شگفت‌زده می‌کند، ادامه داد: معرفی محصول انار و زعفران فردوس باید به بهترین شکل ممکن رقم بخورد.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران، به تلفیق کشاورزی و گردشگری برای توسعه هر دو صنعت مهم و درآمدزا در خراسان جنوبی تأکید کرد و افزود: باغات و مزارع محصولات مزیت‌دار خراسان جنوبی می‌تواند در قالب مزرعه گردشگری تعریف شود.
او با بیان اینکه خراسان جنوبی همچنین از لحاظ معماری بناهای تاریخی، قدمت میراث‌فرهنگی و روستاهای بکر در جایگاه ویژه‌ای قرار دارد، ادامه داد: قرارگیری کشاورزی و گردشگری در کنار هم به رونق اقتصاد منطقه و مردم کمک شایانی می‌کند.
مهدوی با بیان اینکه بوم‌گردی، گردشگردی و ظرفیت‌های کشاورزی حلقه‌های جدایی ناپذیر در جذب گردشگر، سرمایه‌گذار و رشد اقتصادی است، اظهار کرد: خراسان جنوبی در هر سه مورد حرفی برای گفتن در سطوح ملی و فراملی دارد.
مدیر روابط عمومی امور بین‌الملل صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی – فرهنگی ایران، با بیان اینکه باید در راستای مهاجرت معکوس گام برداریم، گفت: مهاجرت معکوس باعث افزایش شاخص جمعیت، رشد جوانی جمعیت، گردش مالی و صعود اقتصادی است؛ آورده همایش خانه‌های بوم گردی باید تعریف دوسویه کشاورزی و بوم‌گردی باشد.

نوشته جشنواره خانه‌های بوم‌گردی ایران در شهرستان فردوس اولین بار در پایگاه اطلاع رسانی صابتا|اخبار بناهای تاریخی. پدیدار شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *