• امروز دوشنبه 27 خرداد 1398  
 

پرديس مستوفي شوشتر يكي از بناهاي تاريخي و ارزشمند اين شهر و متعلق به دوره ي قاجار مي باشد. گروه سلمان شوشتر در راستاي راهبرد توسعه گردشگري فرهنگي در شوشتر ، اقدام به راه اندازي موزه، رستوران، عكاسخانه و مركز صنايع دستي بصورت همزمان در اين خانه ي تاريخي نموده است و همواره سعي نموده است علاوه بر خدمات رساني صحيح به گردشگران داخلي و خارجي و همچمنين شهروندان شوشتر، پاسدار ميراث معنوي اين ميزبان كهنسال باشد.

همچنين با تلاش گروه سلمان شوشتر، مجموعه پرديس مستوفي شوشتر از سوي سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (UNESCO) به عنوان مركز پايگاه اطلاع رساني ميراث فرهنگي و گردشگري شوشتر تعيين شده است.


آمادگي پرديس مستوفي براي پذيرايي از گردشگران
روزبه سلمان اظهار كرد: پرديس مستوفي شوشتر آمادگي كامل براي پذيرايي از گردشگران داخلي و خارجي را كه به شوشتر مسافرت مي كنند دارد.
وي افزود: همه شرايط براي پذيرايي مناسب فراهم شده است و در حال تجهيز موزه اين مجموعه فاخر هستيم و در روزهاي آينده اين كار نيز به پايان مي رسد.
وي تاكيد كرد: پرديبس مستوفي در حال حاضر با همه توان در راستاي پذيرايي از مهمانان در منطقه شمال خوزستان در حال خدمات دهي است.
گفتنی است، خانه تاريخي مستوفي يكي از آثار ارزشمند و تاريخي شهرستان شوشتر است كه توسط صندوق احياي آثار تاريخي به بخش خصوصي واگذار شده است.

غذاهاى شوشترى‌ گردشگران خارجى را به خوزستان مى‌کشاند

روزبه سلمان اظهار کرد: با اتفاقاتی که در شرایط سیاسی ایران ایجاد شده این امکان برای ما میسر شده تا گفت‌وگوهایی را در تهران با آژانس‌هایی که تورهای خارجی را به ایران می‌آورند داشته باشیم و بتوانیم خوزستان را جزو گزینه‌های تبلیغاتی آن‌ها قرار دهیم .

وی خاطرنشان کرد: اگر خوزستان به عنوان گزینه‌های تبلیغاتی این آژانس‌های مسافرتی قرار بگیرد، می‌توانیم بگوییم که سهم عمده‌ای از جذب گردشگر خارجی را در منطقه خوزستان می‌توانیم به عهده بگیریم .

سلمان ادامه داد: تمام رایزنی‌های ما به این سمت و سو پیش می‌رود تا از این فرصت به وجود آمده استفاده کنیم و برای ژانویه امسال ایران سهم خوبی از گردشگران ورودی داشته باشد و این سهم را بتوانیم نسبت به سال گذشته در خوزستان افزایش دهیم. البته بستگی به این دارد که چه قدر بتوانیم اتفاقات خوب تجاری و اقتصادی را در حوزه گردشگری شکل بدهیم .

مدیر مرکز اطلاع‌رسانی گردشگری شوشتر بیان کرد: یک سری ار آژانس‌ها ایرانی هستند که در خارج از کشور به تبلیغات می‌پردازند و گردشگران خارجی را جذب می‌کنند اما این‌ها اولین شهری که به ذهن‌شان می‌رسد اصفهان و شیراز و از این قبیل شهرها است. در حالی که واقعیت امر این است که خوزستان به خاطر عدم پذیرایی‌ مناسب و مشکلات اقامتی مظلوم واقع شده است .

او گفت: کار خوبی که در حال سامان‌دهى آن هستیم ایجاد گردشگری غذایی است چون می‌خواهیم با توجه به امکانات و زیرساخت‌هایی که در خوزستان وجود دارد گردشگری غذایی را به عنوان یک مؤلفه خوب و بارز ارایه کنیم .

سلمان افزود: وقتی به گیلان می‌روید رستوران‌هایی که غذای محلی گیلانی ارایه می‌دهند برای شما جاذبه ایجاد می‌کنند. به عقیده ما غذاهای محلی خوزستان نیز جاذبه دارند و باعث می‌شوند گردشگر خارجی بیاید و از آن‌ها استفاده کند. به همین دلیل روى این موضوع به طور تخصصی در حال کار کردن هستیم و امیدواریم بتوانیم در نیمه دوم سال جذب گردشگران خارجی را افزایش بدهیم .